Mijn naam is Harold Engelen food ondernemer in hart en nieren, dat ben ik! Gedreven, vol met passie en ieder uur van de dag creatief.
Ik ben betrokken bij verschillende bedrijven en concepten en samen met Lisette Engelen vorm ik een team dat niet zomaar is te verslaan!
Koken met Engelen is het platform waar wij onze gezamenlijke passie voor voeding laten spreken. En delen onze kennis daar graag met jou!
In ons dagelijks werk in een van onze bedrijven komen wij bijna dagelijks in aanraking met voedselallergieën en intoleranties. Persoonlijk heb ik dit nooit gezien als een belemmering in mijn werk maar als een uitdaging. Een uitdaging om toch iets lekkers klaar te maken voor de gene met een voedselbeperking.
Maar om me heen en in de maatschappij hoorde en merkte ik veel verwarring en onbegrip. Dit heeft mij er toe gezet om dit boek te schrijven.
Heb je na aanleiding van het lezen van het boek behoeft aan een goed gesprek, een pittige discussie of vind jij er wel wat van? Schroom niet om mij een mail te sturen, ik leer graag van jouw ervaringen.